B-tytöt alkulohkonsa kakkosena lopputurnaukseen

13.3.2018


Feran B-tytöt lunastivat paikkansa ikäluokkansa lopputurnaukseen Raumalla 3.3. järjestetyssä B-tyttöjen halli-SM-alkuturnauksessa. Lopputurnaus la 17.3 Porissa alkaa Feran osalta klo 9:45 Rauma-Helsinki

Joni Järvisen suojatit sijoittuivat lopulta turnauksessa toiseksi, vaikka helpolla jatkopaikka ei irronnutkaan. Vasta lauantain viimeinen, kotiutuslyöntikisaan asti venynyt ottelu Porin Pesäkarhuja vastaan ratkaisi Feran kohtalon.

- Rauman hallin melko hidas alusta ja joukkueiden hyvä ulkopelaaminen tekivät sisäpelistä vaikeaa. Tosin sisällä pelimme ei kulkenut kuten toivoin, mutta meidän rahkeemme riittävät paljon parempaan, mitä alkuturnauksessa nähtiin, pelinjohtaja Järvinen kommentoi.

Rauman alkuturnauksen voitti Hämeenkyrön Räpsä, joka siis myös nähdään lopputurnauksessa Porissa 17.-18.3. Kisaemäntä Pesäkarhuilla on lopputurnaukseen automaattinen osallistumisoikeus, joten kaikkiaan Talviharjoitteluhallissa pelatun D-lohkon joukkueista nähdään Porissa kolme.

- Räpsän tiesin olevan tänä vuonna kova. Pesäkarhut tulevat parantamaan pelaamistaan lopputurnaukseen, varsinkin, kun sairastupa tyhjenee, Järvinen analysoi.

- Ulkopelin suhteen meidän joukkueen päälinjat ovat melko selvillä, sisäpelin lukkoa lähdetään nyt aktiivisesti avaamaan ensi viikkoa varten. Toivon, että pelaisimme lopputurnauksessa ehjästi ja rohkeasti, hän linjaa ja toteaa, että turnauksen kaikki joukkueet ovat täysin voitettavissa.

Fera kohtaa lopputurnauksen alkulohkossaan Siilinjärven, Roihun ja Kempeleen.

B-tyttöjen lopputurnauksessa 17.-18.3. pelaavat Fera, Porin Pesäkarhut, Tyrnävän Tempaus, Helsingin Roihu, Siilinjärven Pesis, Jyväskylän Kirittäret, Kempeleen Kiri ja Hämeenkyrön Räpsä.

Feran pelit lopputurnauksessa Porissa:

La 17.3

klo 9:45 Rauma - Helsinki

klo 16:45 Kempele - Rauma

Su 18.3

klo 9:45 Siilinjärvi - Rauma

klo 15:00 pronssiottelu

klo 17:00 Finaali

 

Fera ry