Juniorit

200 innokasta ja ahkeraa

pesäpallojunioria.

Pesisnuoret - pesis.fi

Suosittu D-F-ikäisten LumiLokki-leiri Ulvilassa 2.-4.1.2019 – ilmoittautuminen avattu! (17.10.2018)

No onkos tullut pesiksen ilo, nyt talven keskelle? – Kyllä vain, nimittäin suuren suosion saavuttanut LumiLokki-talvipesisleiri kutsuu Ulvilaan 2.-4.1.2019. Kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan, sillä leirille osallistutaan joukkueiden sijaan yksittäisinä pelaajina. Paikkoja on 28 D- ja 72 E-F-ikäiselle juniorille.

Mailajuniorit vahvistaa organisaatiotaan – Annika Koivuniemi junioripäälliköksi! (4.10.2018)

Mailajuniorit Kankaanpäästä on tyttöjen ja naisten pesäpalloon erikoistunut seura, jonka toiminta on monien mittareiden kautta sekä aktiivista että laadukasta. Seuraava askel toiminnan kehittämiseksi edelleen on päätoimisen työntekijän palkkaaminen. Opetus- ja kulttuuriministeriön Veikkauksen tuotosta myöntämän tuen mahdollistamana seuran junioripäällikön tehtävät ottaa vastuulleen Annika Koivuniemi 1.11.2018 alkaen.

Ylivieskan Kuulan juniorien tähtihetki – Suomen mestari Tuomas Jussila jakoi palkinnot päättäjäisissä! (2.10.2018)

Tämän kauden päättäjäiset eivät hetkeen unohdu Ylivieskan Kuulan junioreilta. Uransa toisen Suomen mestaruuden Joensuun Mailan paidassa voittanut Tuomas Jussila kunnioitti kasvattajaseuransa tilaisuutta läsnäolollaan ja jakoi palkinnot tulevaisuuden tähdille. Jussila toi myös ”Pojan”, mestaruuspystin, paikalle junioripelaajien ihasteltavaksi.

Vielä ehdit mukaan Kuortaneen pesisriparille 6.-15.6.2019! (28.9.2018)

Kuortaneen urheiluopiston rippileireillä yhdistyvät kätevästi lajitreenit ja rippikoulu samanhenkisessä porukassa. Lajiryhmillä on omat treenit, mutta rippikoulutunnit ja vapaa-ajan toiminta pidetään yhdessä.

Pesäpallosta uusi harrastus pääkaupunkiseudulla? – Tule mukaan tutustumaan toimintaan! (17.9.2018)

Pääkaupunkiseudun pesäpalloseuroissa käynnistetään parhaillaan uutta toimintaa, joka on suunnattu erityisesti F- ja G-ikäisille junioreille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2009 ja tämän jälkeen syntyneet lapset. Aiempaa kokemusta pesäpallosta ei tarvita, eikä lajiin liittyviä varusteita. Urheilullinen vaatetus ja reipas mieli ovat eduksi.