Juniorit

200 innokasta ja ahkeraa

pesäpallojunioria.

Pesisnuoret - pesis.fi

Mailajuniorit järjestää kevätturnauksen D-tytöille 4. toukokuuta (eilen)

Mailajuniorit Kankaanpäästä järjestää perinteisen kevätturnauksen D-tyttöjoukkueille Kankaanpäässä lauantaina 4.5.2019.

Pesisvuosi käyntiin LumiLokki-leirillä Ulvilassa 2.-4.1.2019 – ilmoittaudu mukaan pelaajana! (eilen)

Ihan kuin olisi valtakunnallisella pesisleirillä keskellä talvea! – Näin on moni innostunut LumiLokki-leiriläinen tuumannut. LumiLokki-leiri on täydellinen paketti D-F-ikäisille junioreille pelaamista, lajiharjoittelua, monipuolista liikuntaa, asiantuntevaa valmennusta, mukavia kavereita ja leirielämää 2.-4.1.2019.

Pesäpalloliitto myönsi tukea junioripäällikön palkkaamiseen ennätysmäärälle seuroja (5.12.2018)

Pesäpalloliitto myönsi kolmantena vuonna peräkkäin tukea jäsenseuroilleen junioripäällikön palkkaamiseksi. Tukisumma on yhteensä yli 170 000 euroa. Tukea myönnettiin ennätyksellisesti 17 seuralle, minkä lisäksi pääkaupunkiseudun tukimallia jatketaan Espoon Pesiksen ja helsinkiläisen Roihun kanssa.

Imatran Pallo-Veikot hakee päätoimista junioripäällikköä (4.12.2018)

Imatran Pallo-Veikot ry hakee päätoimista junioripäällikköä vuoden 2019 alussa alkavaan työsuhteeseen. Tehtävään valittavan henkilön vastuualueena ovat seuran nuorimmat ikäluokat. Työnkuva painottuu harrastetoiminnan koordinointiin sekä kehittämiseen ja tapahtumien organisointiin.

Haminan Palloilijoiden Talviturnauksen otteluohjelma julkaistu (3.12.2018)

Haminan Palloilijoiden Talviturnaus pelataan Kotkan (Ruonalan) Urheiluhallissa torstaista sunnuntaihin 7.-10.2.2019. Turnauksen paikat varattiin loppuun alle kahdessa viikossa.